Apo'nun özgürlüğü için yola çıkılmış

Apo

Dün huzur kenti Kırıkkale'de vukuu bulan elim bir mevzu için basın açıklamasını yapma gereği duyduğunu belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 15 Mart Pazar günü, bir grup "Barışa bak" adını verdikleri bir projeyle, devlet demiryollarına ait trenle İstanbu

MASUM VATANDAŞIMIZDAN İMZA

Baloğlu, Cumhuriyet şehri, şehitler diyarı Kırıkkale’ye Cumhuriyet Meydanına kurdukları stand ile "Sözde barış istiyoruz" diye masum vatandaşımızdan imza toplama gayreti içinde hareket etmişlerdir.  Bu bölücü hareketleri, bizim için geleneksel öneme sahip abdal ve halay kültürü ile maskelemek suretiyle kültürel bir etkinlik gibi göstererek propagandalarını icra etmek istemişlerdir. Amaçları PKK ve onun bölücü başına özgürlük gibi hiç bir temeli ve dayanağı olmayan istek ve dayatmalardır.”dedi.

 30 BİN MEHMETÇİĞİN KANI

Türkiye Cumhuriyeti devletinde elinde 30 bin Mehmetçiğin kanı bulunan bu Ermeni beslemesinin mecliste siyaset yapması için yapılan bu çabalar, çözülme sürecinin sindire sindire kabul ettirme oyunlarından başka bir şey değildir.  Bu kadar cüreti neden ve kimden alıyorsunuz diye sorduğumda biz böyle kıytırık sorulara cevaplar vermeyiz diyorlar. Sağduyulu bir vatandaşımızın cumhuriyet şehri Kırıkkale’mizin göbeğinde gerçekleşmeye çalışılan olayın gerçek amacını anlayıp ve cebinde çıkarttığı anlı şanlı Türk bayrağını açması ile bölücülerin oyunu bozulmuştur.”

 EYLEMLERE İZİN VERMEYİNİZ

Baloğlu, şu şekilde sözlerini sürüdü: “Burada en dikkat çeken ve içimizi kanatan ayrıntı ise Türk bayrağı açan vatandaşın "Çözüm sürecini provoke ediyorsun ve tahrik unsuru oluşturuyorsun diye gözaltına alınması" olmuştur. Gelinen nokta işte budur. Milli hassasiyetleri üst düzeyde olan Kırıkkale’mizde bu üzücü durumun meydana gelmesi biliyoruz ki tesadüfen gelişen bir durum değildir.  Bu tür tahrik ve kaşıma çabaları dün olduğu gibi bugün de olmaya devam etmiştir. Türk kanı taşıyan herkes bunun bilinciyle hareket etmek zorundadır. Emniyet mensupları tarafından gözaltına alınan vatandaşımızın derhal serbest bırakılmasını sağlayarak daha büyük olayların önüne geçmenin huzurunu ve her Türk ferdinin yanında olduğumuzun bilinmesi açısında da bu tür provokasyonların tuzağına düşmediğimizi gösterdiğimiz için, görevimizi yerine getirmenin rahatlığını yaşadık. Milliyetçi Hareket Partisini ve sağduyulu vatandaşları bu tür olayların içine çekme çabalarının farkındayız.  Buna bizler alet olmadık, olmayacağız. Yaklaşan genel seçimler öncesinde benzer durumların yaşanmamasını arzu ediyoruz. Devlet erkânı ve emniyet mensuplarımızdan özellikle rica ediyoruz. Lütfen şehrimizin huzurunu kaçıracak eylemlere izin vermeyiniz. Bizler bütün çabamızı bu toprakların bölünmemesi ve huzurunun muhafazası için harcamaktayız.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ